Ya Sonra Film Yorumu

Kasım 19, 2016


Adem ve Didem uzun yıllar sevgili oldukta sonra evlenmiş, yedi yıllık evli bir çifttir. Adem veteriner, Didem ise bir mimardır. Yıllardır süren birliktelikleri, Adem’in Didem’e karşı azalan ilgisi ve hep Didem’den kendisi için fedakarlık yapmasını istemesi sonucunda geçimsizlik başlar.

Didem kocasını çek sevdiği için yaşadığı tüm sorunları Adem’le konuşur. Tam her şey yoluna girecek derken ortaya bir takım yanlış anlaşılmalar çıkar ve olaylar daha da kötüye gider. O sırada Didem’in de üstünde çalıştığı proje patronu tarafından çok beğenilir. Adem Didem’i patronundan kıskanmaya başlar. Üstüne anlayışsızlık da eklenince ilişkileri boşanmayla sonuçlanır. Didem’in patronu Cem de olayları daha da kızıştırmak için Adem’e Didem’le beraber olduğu yalanını söyler ve Didem’in boşluğundan yaralanarak Didem’i kendisi ile evlenmeye ikna eder. Adem bu sıralarda iflas etmiştir. Didem ise her şeye rağmen Adem’i düşünmekten vazgeçemez. Her şey bitti dediğimiz an Adem, Cem’in kendisine yalan söylediğini öğrenir ve Didem’i geri alabilmek için Didem’le Cem’in düğününü basar. Sonuç olarak aşk kazanır ve Adem ile Didem barışır.

Yönetmeni ve başrol oyuncularından biri olan Özcan Deniz’in romantik komedi tadındaki filmi,  oyuncuların performanslarıyla birleşince ortaya doyurucu görüntüler çıkmış. Puan olarak değerlendirdiğimizde 5 üzerinden 3.5 vermek yerinde olacaktır. 

TUĞBA KIRCA

Bunları Beğenebilirsiniz

2 yorum