Kitap Yorumu: Agapi || Sarah Jio

Kasım 21, 2016


            Aşk, tanımını bildiğimiz bir kavram mıdır? Ayaklarımızı yerden kesen, midemizde kelebekler uçuşmasını sağlayan bir duygu mudur sadece? Tek bir tane mi aşk vardır yoksa birden fazla çeşidi de var mıdır? İşte ‘Agapi’ bu sorulara cevap veren bir kitap. Tutkulu ve ihtiraslı bir aşk mı sizinki, yoksa romantik ve pembe kalplerle süslü bir aşk mı?
            Jane, Seattle’da köpeği Sam ile apartman dairesinde yaşayan yalnız bir kadındır. Bir de erkek kardeşi vardır. Babaları genç yaşta annelerini terk etmiş, anneleri de yıllar önce ölmüştür. Kendi hallerinde işlerinde güçlerinde olan kardeşler sık sık bir araya gelerek de bağlarını sağlamlaştırmaya devam ederler. Jane çiçekçilik yapmaktadır.
            Bir gün Jane’in yolu yaşlı ve bilge gibi görünen Colette ile kesişir. Hayatı bambaşka bir yola girer. Colette’e göre ‘aşkı görebilme yeteneği’ vardır. Kendisine bu yetenek bahşedilmiştir ve oda bu yeteneği Jane’e verecektir. Jane Colette’e inanacak mıdır? Aşkın peşinden gidecek ve aşkı görebilecek midir?
            Kitap fantastik bir türde yazılmış ve oldukça akıcı bir dille yazılmıştır. Sarah Jio’nun diğer kitaplarıyla kıyaslayacak olursam 5 üzerinden 3 puan yeterli olacaktır kanaatindeyim. 
Yazarı: Sarah Jio
Türü: Yabancı Roman
Yayınevi: Pena Yayınları
Yayınlandığı Yıl: 2015
Sayfa Sayısı: 280


Bunları Beğenebilirsiniz

4 yorum

  1. bu kitabı fuarda görmştüm :) şimdi dha çok merak ettim elimdeki kitaplar bitince alabilirim :)

    YanıtlaSil
  2. okumadım daha bu yazarııııı 3 verdin olabilir diyosuun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sarah Jio'nun kitaplarına çoğu kisi hayran ☺bi oku derim.

      Sil