Kitap Yorumu: Sarah Jio || Yeşil Deniz Kabuğu

Kasım 19, 2016


            Kailey Crane, 4 senedir ünlü iş adamı Ryan Winston ile beraberdir ve birkaç hafta içinde evleneceklerdir. Bir gece, ilk randevularının olduğu Le Marche’de yemek yerlerken Ryan, Kailey’e Kailey’in eski erkek arkadaşından konu açar. Kailey ve Cade 2yıl boyunca çıkmış ancak seneler önce ayrılmıştır. Ryan evlenmeden önce nişanlısının Cade’i tamamen unuttuğundan emin olmak istiyordur çünkü.
            Yemekleri bittikten sonra Ryan arabalarını almak üzere Kailey’in yanından ayrıldığında Kailey sokakta kimsesiz birini görür. Tuhaf bir şekilde tanıdık biridir. Yüzünü döndüğünde ise seneler boyunca arayıp bulamadığı büyük aşkı Cade’in olduğunu görür. Ancak Cade tanınmaz haldedir ve kimseyi de tanımamaktadır.
            Kailey büyük bir çabayla Cade’i bulur, her şeyi hatırlaması ve tedavi olması için elinden geleni yapar. Bu uğurda zengin ve şaşalı hayatından vazgeçecek midir? En önemlisi 4 yıldır beraber olduğu ve beraber olmaktan büyük mutluluk duyduğu Ryan’dan ayrılacak mıdır? Cade bir zamanlar onun hayatını kurtardığı için borcunu ödemeyi mi seçecektir?
            Akıcı olay örgüsü kitabı farklı bir boyuta taşımış. Sarah Jio’nun en başarılı yapıtlarından biri diyebiliriz. 5 üzerinden 4.5 uygun olacaktır. 
Yazar: Sarah Jio
Çevirmen: Fatma Zeynep Öztürk
Yayınevi: Pena Yayınları
Sayfa Sayısı: 312
Baskı Yılı: 2015
Dili: Türkçe


Bunları Beğenebilirsiniz

0 yorum