2017- 2018 Dekorasyon Moda Renkleri

Kasım 10, 2016

Merhabalar... Gerek kıyafette olsun gerek saçlarda olsun renkler çok önemlidir ve her sene renklerin modası değişmektedir. Renklerin trend olması kadar birbiriyle uyumu da çok önemlidir. Mesela kıyafette olsun ya da bir dekorasyon renklerinde olsun bütün soluk renkleri aynı anda- aynı yerde uygularsanız boğucu bir hava yaratırsınız.

2017- 2018 Dekorasyon Moda Renkleri

2017'de koyu renkler yerine canlı renkler kullanılacak. Kahverengi yerine pastel tonlu yeşil, mavi ve bordo renkler seçilecek ve cıvıl cıvıl bir dekorasyon trendi ortaya çıkacak. Zemin olarak da açık tonlar kullanılacak ve zemin genellikle çok açık gri- vizon tonlarında renkler olacak. Evde aydınlatma olarak ise sarkıt avizeler daha çok kullanılacak.

2017- 2018 Mutfakta Trend Renkler

Özellikle annelerin evlerde en çok sevdiği yer mutfaktır. 2017'de mutfaklar da rengarenk olacak. Mutfak dolaplarını daha çok pastel tonlarında göreceksiniz. Ancak mutfaklarda sürekli yemek yapılmaktadır ve yağ ile buhardan dolayı ortam kolaylıkla kirlenmektedir. Bu yüzden kiri pek belli etmeyen renkler kullanılması gerekmektedir. Duvarlarda ise fayans kullanıldığında temizlik açısından hem daha pratik hem de daha kullanışlı olacaktır.








                                                                    TUĞBA KIRCA

Bunları Beğenebilirsiniz

4 yorum

  1. sarılı fotodaki çok hoş durmuş bayıldım renklere :)

    YanıtlaSil
  2. ikinci fotoda benim favorim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet o da çok güzel :) mavi, lila, mor çok güzel duruyor bir arada ya.

      Sil