Film Yorumu: Viral

Ocak 01, 2017

Her geçen gün yeni virüslerle, hastalıklarla ve karamlarla tanışıyoruz. Kuş gribi, domuz gribi, Ebola virüsü... Bütün bunlar kendiliğinden mi ortaya çıkıyor yoksa birileri mi tasarlayıp dünyaya yayıyor? Kendilerini medeni olarak tanımlayan bazı ülkeler dünyadaki yoğun nüfustan kurtulmak amacıyla birtakım planları devreye sokuyorlar. Biz de son zamanlarda bu tarz filmlerle daha çok karşılaşıyoruz.


Bu filmde salgın ABD'de gerçekleşiyor.  Birtakım ailevi sorunlar nedeniyle bir baba ve iki kızı büyük şehirden kasabaya gelirler. Kızlardan büyük olanı Stacey daha agresif ve insanlara başkaldıran biriyken küçük olanı Emma daha sessiz sakin ve içine kapanık bir kızdır.

Film kızların kasabadaki hayatından yola çıkarak dünyaya yayılan bir virüsün nelere neden olduğunu ve sonuçlarını izleyicilerine aktarıyor. Görsellik, seslendirme ve oyunculuk bakımından gayet kaliteli bir filmdi.

Fakat Viral'in aynı konuyu işleyen diğer filmlerden önemli bir farkı var mı bilemedim. Ben daha iyilerini izlediğimi hatırlıyorum. Bu salgın olayları her an ülkemizde yaşanabilir. Bu yüzden bence izleyebileceğiniz filmler arasında yer alıyor.

Vizyon tarihi: 19 Ağustos 2016
Tür: Gerilim- Bilim Kurgu
Yönetmen: Henry Joost - 
Ariel Schulman
Süre: 85 Dakika
Ülke: ABD


TUĞBA KIRCA


Bunları Beğenebilirsiniz

1 yorum