Film Yorumu: Gerçeğin Peşinde || Patch Town

Ocak 28, 2017


Bir adam bir gece evinin yakınında bebek ağlamaları duyar ve merakla lahana tarlasına yaklaşır. Lahanalardan birinden bir bebeğin çıktığını görür ve bir bakar ki bütün lahanalardan bebekler çıkıyor.


Bütün doğan bebekleri evine götürür ve hepsine bakmaya çalışır ama o kadar çok bebek vardır ki hepsine yetişmek mümkün değildir. Oğlu da bebekleri çok kıskanıyordur. Adam yıllarca uğraşır ve bir alet icat eder. Bu alet bebekleri donduruyordur. Bu  sayede oyuncak gibi duran bebekleri oğluyla iyi ailelere verirler ama bir gün adam oğluyla kavga eder. Oğlu bebekleri hala deli gibi kıskanıyordur ve adam ölür. Ölmeden önce oğluna 'Bundan sonra kardeşlerine sen sahip çıkacaksın.' der. Çocuk yıllarca babasının ölümünden bebekleri sorumlu tutar ve çok kötü biri olur.


Yıllar sonra bir oyuncak bebek olan Jon sürekli rüyalarında bir kız görür. Küçük kız kucağındaki Jon'u çok seviyordur ve onu asla bırakmayacağını söylüyordur. Ancak oyuncak bebekler dondurulmuş hallerindeki yaşadıklarını hatırlamaz. Jon bir gün karısı ve çocuğu ile onu eskiden çok seven annesi arasında kalır.


Fantastik bir macera hikayesi. Konusu çok güzeldi ama  filmde komedi unsurları, şarkılar olmasaydı ve oyuncular daha iyi olsaydı film muhteşem olabilirdi. Bence can sıkıntısını geçirmek için izlenebilir.


Yapım: 2013 Kanada

Tür: Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera

Süre: 85 Dakika

Yönetmen: Graig Goodwill

Oyuncular: Julian Richings, Zoie Palmer, Robert Ramsey, Suresh John

Bunları Beğenebilirsiniz

1 yorum