Sevimli Küçük Yalancılar Kitap Yorumu

Eylül 06, 2016

Merhaba. ☺Sevimli Küçük Yalancılar serisinin ilk kitabını okudum. Kitapta olaylar Rosewood'ta geçmektedir. Rosewood sessiz sakin, hiç kötü olayların yaşanmadığı bir yerdir. Kitapta beş kızdan oluşan bir grup vardır. Aria, Spencer, Hanna, Emily ve Alison. Bu kızlar okulun en popülerleridir ve okulun koridorundan geçerken diğerlerine tepeden bakmaktadırlar. Hepsi seçkin ailelerin kızlarıdır ve çok yakın arkadaştırlar.

Grubun en popüleri ve en mükemmeli ise Alison'dur. Alison gruptan herkesin sırlarını bilmektedir ve kızlar bu durumdan huzursuzdur. Çünkü onlara göre Alison sır saklamayı bilmeyen güvenilmez bir kızdır.

Nitekim Alison ortadan kaybolur ve içten içe kızlar bu duruma sevinir. Çünkü hepsinin en mahrem sırları Alison'la beraber kaybolmuştur. Alison'un kaybolmasından önce de grupta çatlaklar varken kaybolmanın ardından grup dağılır. Ta ki üç yıl sonraya kadar... Kızlar A'dan gizemli mesajlar almaya başlarlar ve bu mesajlarda sadece Alison'un bildiği sırlar vardır. Sadece bununla da bitmez A sürekli olarak kızları izleyip tehdit ediyordur. A, Alison'u taklit ediyordur.

Severek okuduğum bir kitaptı. Zaten geçen yaz dizisini de severek izliyordum. İlk kitap ile dizinin ilk sezonu neredeyse birebir uyuşuyor. Peki kitap mı yoksa dizi mi daha güzel? Ben kitabı okurken dizi resmen gözlerimin önünde canlandı. Hatırlayamadığım bir iki karakterin görsellerine ise internetten baktım. Bence çok kısa bir vakitte bitecek çerezlik bir kitap. Bu kitapla okuyamama modundaysanız bu moddan kurtulabilirsiniz.

Bunları Beğenebilirsiniz

0 yorum