Playful Kiss- Kore Dizisi Tanıtımı

Mayıs 26, 2016

Lise yıllarında Ha Ni  ,Beak Seung Jo'ya aşık olmuştur.Hani ondan hiç vazgeçmemiş, Beak Seung Jung  sevgisine karşılık vermemesine rağmen onu hep sevmiştir. Boong Joon Gu da Ha Ni'yi seviyordur. Ha Ni'nin babasının yanında durarak yemek yapmayı ögrenip aşçı olmuştur. Ama onu Ha Ni dört yıl sonra reddetmiştir.

Ha Ni ile babasının yaşadığı ev 2.2 şiddetindeki depremle yıkılmıştır. Babasının arkadaşı onları evlerine davet etmiştir.Ha Ni ve babasının kalacak yerleri olmadığı için kabul etmek zorunda kalmışlardır. Ha Ni babasının arkadaşının evlerine geldiklerinde Beak Seung Jo ile karşılaşıp çok şaşırır. Beak Seung Jo babasının arkadaşının oğlu olduğunu yeni ögrenmiştir.

Bir kaç ay  boyunca Ha Ni ve babası o evde otururlar. Beak Seung Jo'nun annesi Ha Ni'yi çok sever ve evlenmelerini ister. Beak Seung Jo ise Ha Ni'yi hiç sevmemiş gibi yapmış ve hep kaba davranmıştır. Ha Ni'ye kötü davranarak hep üzmüştür. Beak Seung Jo olan sevgisinden vazgeçmeyi denemiştir.Ama onun kötü davranışlarına rağmen ondan hiç vazgeçememiştir.

Film mutlu sonla bitmiştir ve Ha Ni ve Beak Seung Jo evlenmişlerdir. Boong Joon Gu ise başka birine aşık olup mutlu olmuştur...

Bunları Beğenebilirsiniz

4 yorum

  1. Yazınız için Teşekkür ediyorum:) kendi bloguma da bekliyorum https://haberebakcaydemle.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Çok tatlı anlatmışsınız :) Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. ☺ Gece sizin blogunuzdaki resimlere hayran kaldım sevgiler. ☺

      Sil