Dikkat Edin Terk Edilmek Üzeresiniz!

Mayıs 26, 2016



Erkek arkadaşınızda bu tür hareketler varsa dikkat edin terk edilmek üzeresiniz!

Bazen ilişkiye o kadar alışırsınız ve karşınızdaki kişiyi o kadar çok seversiniz ki onun yaptığı hareketlerin anlamlarını bile hissedemezsiniz. Çünkü seviyorsunuzdur, aşkından ölüyorsunuzdur belki de evlilik hayalleri kuruyorsunuzdur. Oysa o bu ilişkiden sıkılmıştır ve kaçmaya yer arıyordur. Tabi siz bunun nerden farkında olacaksınız…

Kaçarlar

Ayrılık konuşması yapmak bazı erkekler için çok zordur. Bu yüzden kaçak dövüşe kalkışırlar. Sizinle ilgilenmezler, uzak dururlar, karışmazlar. Planlar yaparsınız ama planlarınızı birlikte gerçekleştireceğiniz kişi yanınızda yoktur. İletişim kopuklukları yaşarsınız. Tam ilişkinizle ilgili derdinizi sıkıntınızı anlatacaksınız ama adam bir anda kaçar. İşte böyle zamanlarda ayrılık kapıya gelmiştir de siz inanmak istemezsiniz. Erkek ise böyle davranarak sizin onu bırakmanızı bekler.




Hayal Kurmaktan Kaçınma

Birlikte mutlu olan iki insan ilk zamanlardan başlayarak çeşitli hayaller kurmaya başlarlar. Birlikte bir yerlere gitme, zaman geçirme gibi hayaller sevgilileri birbirine bağlar. bazen bebeklerine bile isim koyarlar. Ama daha sonraları siz hayal kurarken erkek bu konulardan uzak durmaya başladıysa ya da bu konuların üstünü kapatıp kaçıyorsa bu durum ayrılığın yakın olduğunu gösterir. Hayaller güzeldir ama iki kişi de istiyorsa…

Umursamazlık

İki kişi birbirini seviyorsa ve ilişkilerinin devam etmesini istiyorlarsa iki tarafın da çaba gösterip fedakarlık yapmaları gerekir. Erkek ayrılmayı kafasına koyduysa hiçbir çaba sarfetmez. Siz ona bu konuda çıkışsanız da umursamamazlıktan gelir, sizi dinlemez bile. Siz bir süre kendi kendinize buluşma planları yapar durursunuz. Özel günler için hazırlıklar yaparsınız, arkadaşlarınızı çağırırsınız. Verdiğiniz sözleri bile tutmaz adam. Çünkü umrunda değildir. Siz ne kadar çabalarsanız çabalayın görmez.


Arkadaşlarına Daha Fazla Vakit Ayırmaya Başlar

İlişkinin başlarında sürekli sen ve ben diyen adam ilişkinin sonlarında arkadaşlarına sizden daha fazla vakit ayırmaya başlar. Oysa onun yüzünden etrafınızda tek bir arkadaşınız kalmamıştır bile. İlişkilerin başlamasıyla birlikte arkadaşlık bağları koparılmamalıdır. Ancak çoğu zaman beraber vakit geçirmek istediğiniz için erkek de kadın da arkadaşlarından uzaklaşmaya başlar. Bazen yalnızca tek başlarına kalırlar. Ama ilişkinin sonlarına doğru erkek arkadaşlarına daha çok vakit ayırır ve sizi geri planda tutar.


Samimiyeti Kaçırdıysa

İlişkinizde sevgilinizin en iyi arkadaşı da olmalısınız. Derdini sıkıntısını size kolaylıkla açabilmeli. Ama bu size rencide edici şakalar yapacağı anlamına da gelmez. İlişkinizi zedeleyecek şeyler dışında her şeyi konuşabilmelisiniz. Ancak erkek arkadaşınız size artık askerlik arkadaşı gibi davranıp sizi umursamıyorsa ayrılık yakın demektir.


Gizli Saklılar

Erkek arkadaşınız artık telefonunu bir yerlere bırakmıyorsa sürekli yanından ayırmıyorsa, sosyal medya hesaplarını çıkış yapmadan göremiyorsanız vay halinize… Yeni ortaya çıkan arkadaşlarını sizin tanımadığınız ve birden arkadaşlarıyla yaptığı planlarda sizin olmamanız gibi bu duruma da şaşırmayın.

Bunları Beğenebilirsiniz

8 yorum

  1. Erkekler bir kere çok sadıktır sevdiklerine karşı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Emre yazıya yorum yazacaktım ama şu yorumuna yorum yapmadan geçemedim. Külah vereyim anlat istersen:)) / bilmeyenler için faydalı bilenler için çift dikiş teşekkürler, sevgiler

      Sil
  2. En kısa zamanda bu yazıya erkek bakış açısıyla cevap yazıcam. Tabi ki kurall tarzıyla :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil