Kızıl Tepe Filmi Tanıtımı

Mayıs 26, 2016




Filmin Konusu
Edith Cushing; çocukluğunda annesini kaybetmiştir ve babasıyla yaşayan genç bir kızdır. Hayalet romanları yazmayı seviyordur ancak o dönemde talep gören aşk romanlarıdır. Geçmişindeki acıları atlatamayan ve kendisini odasına kapatıp yazmaya adayan Edith bir gün uzaklardan gelen yabancı ve onun kız kardeşiyle tanışır. Edith esrarengiz yabancıdan çok etkilenir ve onunla evlenir.
Edith, esrarengiz yabancı ve kardeşinin yaşadığı ıssız bir yerdeki kocaman bir köşke gelir. Edith, geçmişindeki yaşanmışlıklardan kaçarken bu evin korkutucu geçmişiyle karşı karşıya gelecektir...


Film Hakkında Yorum
Konusu çok sıradan fakat filmde kullanılan kostüm, kişiler ve yer o kadar gerçekçi ki film bittiğinde etkisi altında kalmanız doğal. Korku filmi türüne girmiş olsa da korkulacak bir film değil ama izlerken bazı bölümlerde ürperebilirsiniz. Kişiler çok gerçekçi ve rollerini oldukça başarılı oynuyorlar. Evin görüntüsü ise muhteşem. Gerçekten yaşayan bir evi andırıyor ve o evde böceklerin gezmesi, tavandan suların damlaması ve evin tozlu olması yüzyıllardır yaşadığını kanıtlıyor.

Filmden Sonraki Düşüncem:
HERKESE HEMEN GÜVENME!


Verdiğim puan: Puanım 5 üzerinden 3.5. Çünkü film daha korkutucu ve sürükleyici olabilirdi. Hayalet görüntülerini beğenmedim.

Filmin fragmanını izlemek için buraya tıklayın. :)


Bunları Beğenebilirsiniz

0 yorum